home | disclaimer | privacy | adverteren  
 

Geld nodig

Bereken hypotheek
Bereken pensioen
Kredieten
Hypotheken
Geld lenen
Geld sparen
Alle aanbieders
Creditcards
Een lening nodig?
Een krediet aanvragen?

 

hulp nodig

Financiele hulp
Hulp bij schuld
Hulp bij BKR
Hulp bij aflossen
Hulp bij geldproblemen
Hulp bij hypotheken
Creditcard schulden
hulp bij krediet aflossen
financiële hulp
hypotheek te duur?
BKR notering
Tweede hypotheek
een-hypotheek-aanvragen.nl

Nieuwsbrief

Hier kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. Wij houden u op de hoogte van de laagste rentestanden etc.

Emailadres
aanmelden
afmelden


 


 

 

Een BKR notering wat is dat?

Er bestaat geen zwarte lijst van BKR. Alle consumenten die gebruik maken van een krediet, zijn bekend bij het BKR te Tiel. Dus niet alleen mensen met een betalingsachterstand. In vakjargon heet dit een 'positieve registratie'. 94% van de consumenten dat bij het BKR bekend is, komt zonder problemen de betalingsverplichtingen na. De BKR informatie kan in hun voordeel werken. Het laat een deelnemer zien dat zij altijd aan hun betalingsverplichtingen hebben voldaan.

Heeft u een BKR notering? Wilt u toch een hypotheek of lening afsluiten?

Dan biedt BKR-HYPOTHEEK.ORG u de oplossing. klik hier en kijk wat uw mogelijkheden zijn.

Wat doet het BKR precies?
BKR verbiedt niets, BKR oordeelt niet, BKR informeert alleen maar. Het is de kredietverstrekker die beslist. Naast de BKR informatie wegen er andere factoren mee bij het verstrekken van een lening. BKR heeft alleen gegevens over kredieten, zoals een flexibel krediet, kredietlimiet op uw betaalrekening en creditcard. Andere gegevens zoals inkomen, woonlasten, energieschulden en spaargeld zijn niet bij het BKR bekend. De deelnemer verzamelt alle gegevens. Hij beslist op basis van de beschikbare informatie of een lening verantwoord is.

 
 

 

Wanneer u een krediet wil aanvragen, kunt u bij onderstaande aanbieders krediet berekenen, krediet aanvragen en krediet krijgen.

Het aanvragen van een krediet is natuurlijk kosteloos en gebeurt vrijblijvend. Er wordt altijd eerst contact met u opgenomen alvorens een krediet wordt afgesloten.

 

 

     
       

Aanbieders van hypotheken:
Hieronder staat een lijst van bekende en minder bekende onafhankelijke hypotheek verstrekkers. U wordt direct doorgelinkt naar de pagina van de aanbieder. Daar kunt u direct berekenen wat bijvoorbeeld uw maximale hypotheekbedrag is. Aanvullend kunt u een vrijblijvende hypotheek afspraak maken met een hypotheekadviseur.
 

www.assistme.nl advertentie

 

www.assistme.nl advertentie

 

www.assistme.nl advertentie