home | disclaimer | privacy | adverteren   
 

Geld nodig

Bereken hypotheek
Bereken pensioen
Kredieten
Hypotheken
Geld lenen
Geld sparen
Alle aanbieders
Creditcards
Een lening nodig?
Een krediet aanvragen?

 

hulp nodig

Financiele hulp
Hulp bij schuld
Hulp bij BKR
Hulp bij aflossen
Hulp bij geldproblemen
Hulp bij hypotheken
Creditcard schulden
hulp bij krediet aflossen
financiële hulp
hypotheek te duur?
BKR notering
Tweede hypotheek
een-hypotheek-aanvragen.nl

Nieuwsbrief

Hier kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. Wij houden u op de hoogte van de laagste rentestanden etc.

Emailadres
aanmelden
afmelden


 


 

 

Krediet aflossen makkelijker gezegd dan gedaan.

Stel u heeft via een postorderbedrijf een krediet afgesloten, en nu moet u dat gaan inlossen maar u kunt geen geld meer missen. Dan is het wellicht verstandig om uw krediet over te sluiten naar een gerenormeerde kredietverstrekker. Dit kan maandelijks tientallen euro's schelen en versneld de periode van het aflossen.

U kunt echt niet meer aflossen?
In dat geval is de kans groot dat u een BKR notering krijgt. En dat kan behoorlijke gevolgen hebben. Zo kunt u met een BKR notering geen kredieten meer afsluiten. Maar ook het afsluiten van een hypotheek is vrijwel onmogelijk. Alhoewel er een aantal hypotheekinstanties zijn die het met een bepaalde constructie mogelijk maken om toch een bkr hypotheek te krijgen.

Wat kan uw gemeente doen bij kredietproblemen?
Wanneer u krediet zoekt, komt u terecht bij aanbieders die u dit krediet kunnen verstrekken. Dit zijn veelal particuliere organisaties of banken. Maar het kan ook zijn dat u juist hulp nodig hebt bij het aflossen van uw krediet of andere schulden. In dat geval kunt u terecht bij de gemeentelijke kredietbank of afgekort GKB. Deze banken zijn speciaal in het leven geroepen om te helpen bij schuldsanering en versneld aflossen van kredieten.

De meeste gemeentes hebben hun eigen kredietbank. Wanneer u hulp bij aflossen nodig heeft, kunt u de gemeentelijke kredietbank van uw woonplaats contacteren.